Webdesingn in Assen
Vindbaarheid

Vindbaarheid

Geen speurtocht


Iedereen die jouw website bezoekt moet informatie gemakkelijk kunnen vinden. Een duidelijke lay-out zorgt voor verbinding zodat een klant naar je toekomt en bij je blijft.

DE JUISTE INHOUD SPREEKT VOOR ZICH

en vertelt niet alleen wat je doet maar laat het ook zien. De juiste foto demonstreert wat je verkoopt of doet. Teksten moeten jouw product of dienst helder presenteren zonder omhaal van woorden. Recht op jouw doel af en zonder dat de lezer afhaakt.


De technische inhoud zorgt er voor dat je gevonden wordt tussen al je branche collega's. En vanzelfsprekend laadt je website snel en is vanzelf sprekend prima leesbaar op elk apparaat.


Martin zadelt je niet op met verhalen over de techniek onder de motorkap maar zorgt er voor dat alles prima werkt zoals je van een website mag verwachten. 

Vindbaarheid

Een goede website laat zien waar jij en je diensten of producten voor staan. Met doordachte teksten, duidelijke afbeeldingen en grafische sfeer presenteer jij je identiteit. Je bent herkenbaar in jouw markt voor nieuwe en vaste klanten.


Zoeker

Martin maakt van de bezoeker aan je website geen zoeker. Duidelijke vormgeving en heldere taal zorgen er voor dat iemand gemakkelijk door je website navigeert en direct kan vinden wat hij zoekt zonder vroegtijdig je website te verlaten.

Website ontwerp


Martin voorziet je website van de juiste inhoud in een duidelijk en mooi ontwerp.


Tekst toevoegen

Webdesingn in Assen

Copyright Martin Webdesign 2022 ©     Alle rechten voorbehouden