Webdesingn in Assen
Bouw Bedrijf

BC

Dit is een voorbeeld Home Page zonder werkende functies

BOUW EN CONSTRUCTIE BEDRIJF

Een website met een rubuuste uitstraling laat zien hoe jouw bedrijf het werk aflevert.


Een nieuwe website met een modern en eigentijds ontwerp geeft een vertrouwd en pro actief beeld af aan je opdrachtgever .

WE WERKEN IN HEEL NEDERLAND

Hier plaatsen we een pakkende tekst waarin je omschrijft wat de werkwijze is van jouw aannemers bedrijf. Je noemt welke specialisaties je bezit en wat de kwalificatie van je personeel is.


Omschrijf hier de unieke bedrijfs eigenschappen waardoor nieuwe en vaste  opdrachtgevers voor jouw bouw bedrijf zullen kiezen.


Je website bevat alleen onberispelijk en foutloos taalgebruik, alles is  goed leesbaar en helder voor jouw opdrachtgevers.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

 
 
 
 

EXPERTS IN RENOVATIE

Noem hier waar jouw bedrijf in uitblinkt. 


Elk bedrijf heeft haar unieke eigenschappen. Die horen duidelijk naar voren te komen op een goed gebouwde website. We stellen samen een plan op om dit volledig weer te geven.


METSELWERK


Met mooie en pakkende illustraties laat je je bedrijf in actie laten zien. Eigen foto's en illustraties kunnen we natuurlijk meenemen in het ontwerp. Voor nieuwe foto's krijg je advies uitgebereid of een fotograaf op bezoek.


LEES VERDER
TIMMERWERK


De teksten op je website informeren je toekomstige klanten prima en zijn zoekmachine vriendelijk. Je bent goed vindbaar voor nieuwe en bestaande klanten. Social media nemen we in het ontwerp mee.


LEES VERDER
TECHNIEK


Teksten, foto's, illustraties en logo's van een oude website zijn soms prima bruikbaar voor het bouwen van een nieuwe. Martin Webdesign zorgt er voor dat deze zonodig worden aangepast of bijgewerkt. 


LEES VERDER
WAT  JOUW KLANTEN ZEGGEN

GOEDE ERVARINGEN


Iemand die iets aardigs zegt over hoe je werkt is van onschatbare waarde. Hier plaatsen we reviews om opdrachtgevers er van te overtuigen dat ze prima met jouw bedrijf in zee kunnen gaan.


REVIEW #1

GOEDE ERVARINGEN


En goede review is goud waard. Vraag je klant er een te schrijven voor plaatsing op jouw website. Deze indirecte mond op mond reclame voegt iets kostbaars toe aan het online  totaal beeld.


REVIEW #2

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

Webdesingn in Assen

Copyright Martin Webdesign 2022 ©     Alle rechten voorbehouden