Webdesingn in Assen
Interieur Architect

Interieur Architect

Dit is een voorbeeld Home Page zonder werkende functies

INTERIEUR.

ONTWERP.

STIJL.

JOUW DESIGN IS MIJN DESIGN


Laat zien wat je doet in plaats van wie je bent, en laat  je bezoekers  daarmee zien wat je in huis hebt.

WOONKAMER ONTWERP


Omschrijf in het kort wat je werkwijze is bij het ontwerpen van de droom omgeving van je opdrachtgevers. Een te grote omhaal van woorden zorgt er vaak voor dat een website bezoeker afhaakt. Met de juiste foto's op de juiste plaats verbindt een toekomstige klant zich des te eerder aan jouw product.

KEUKEN ONTWERP


Korte bewoordingen zijn vaak al genoeg. Met de Lees Verder knop laat je de lezer zelf kiezen om zich verder te laten informeren. Met deze knop leid je je bezoeker naar een sub pagina waar je meer informatie geeft. Met een Terug knop navigeert je bezoeker eenvoudig en doelgericht.

 SLAAPKAMER ONTWERP


Alleen met de juiste foto's en sfeer kun je toekomstige klanten laten zien wat je zoal te bieden hebt. En begrijpelijk, bondig en correct taalgebruik straalt vertrouwen uit. Natuurlijk met het juiste lettertype en de juiste kleuren.

 BADKAMER ONTWERP


Een fris en ruim vormgegeven website waar je niet hoeft te zoeken naar informatie, dat is wat je bezoeker graag wil zien. Met mooie en verduidelijkende foto's, overzichtelijke navigatie en gemakkelijk leesbare tekst.

 WERKKAMER ONTWERP


Martin Webdesign vraagt je mee te denken in het ontwerpen van je website. Samen verzamelen we al het materiaal voor het ontwerp, zowel digitaal als fysiek. We bepalen de vorm en de kleuren.

De sfeer en werkwijze van je onderneming stralen er van af

DIT IS ONS ONTWERP BUREAU


Presenteer hier in het kort de werkwijze en klantgerichtheid van jou en je medewerkers.

Webdesingn in Assen

Copyright Martin Webdesign 2022 ©     Alle rechten voorbehouden