Webdesingn in Assen
Creatief proces

Een website bouwen is een creatief proces


Waarbij de juiste teksten, plaatjes, kleuren en lettertypes de bouwstenen zijn. 


Sfeer

Speels maar niet rommelig.

Zakelijk maar niet saai.

Kunstzinnig en toch duidelijk.

TEKSTEN, KLEUREN, VORMEN EN PLAATJES

Martin laat je graag meedenken en betrekt je bij de bouw van je website en samen maken we er iets moois van. Een aantrekkelijke website verbindt aan jouw bedrijf of instelling. De eerste indruk blijft altijd hangen en bepaalt zeker het verdere verloop van het contact.


ONDERHOUD

Een website, daar moet zo nu en dan aan gewerkt worden. Nieuwe of aangepaste teksten, afbeeldingen of compleet nieuwe pagina's en technische ingrepen komen dan aan bod. Soms uit noodzaak, soms om je website levendig te houden.

Geen boek in de kast

Een boek in een boekenkast wordt niet aangevuld of veranderd, de schrijver of uitgever kan pas iets toevoegen bij de volgende druk. Een website kun je wel aanvullen of veranderen, en dat is regelmatig nodig. Nieuwe of aangepaste teksten, afbeeldingen of compleet nieuwe pagina's en technische ingrepen komen regelmatig aan bod.


Soms uit noodzaak, soms om je website levendig te houden.

Ontwerpen

Dat is een vak apart. Creatief bezig zijn en dat naar een hoger niveau tillen is de kunst. Net als spelen met taal en daar pakkende en boeiende teksten mee schrijven die ook nog eens gemakkelijk aansluiten bij zoekmachines.

Bij het website ontwerp wordt er gewerkt aan het beste resultaat bij weergave op alle apparaten. Afbeeldingen zijn scherp en er is altijd een zeer korte laadtijd. De teksten zijn met zorg en zoekmachine vriendelijk geschreven waardoor jouw doelgroep je website snel kan vinden.


De afbeeldingen zijn mooi en onderstrepen de werkelijke waarde van de teksten. De totale vormgeving houdt de aandacht van je bezoeker vast.

Beveiligen

Als je website klaar is en in gebruik is genomen is deze beveligd met zoveel mogelijk sloten op de deur en een waakhond in de tuin.

Het zou zo jammer zijn en schadelijk voor je zaak als het hele resultaat na verloop van tijd verloren gaat of beschadigd raakt door hackers, slopers of andere vandalen.


Door gebruik te maken van gedegen beveiliging en slimme back-ups hou je veel ellende en nare gevolgen buiten de deur. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is je website snel weer operationeel.

Monitoren

Door inzicht te krijgen hoe vaak en op welke manier je website bezocht wordt bepaalt Martin hoe doelmatig het ontwerp van je website is. Zonodig wordt je website aangepast. Het totale plaatje moet absoluut goed zijn.

Bij het website ontwerp wordt er gewerkt aan het beste resultaat bij vindbaarheid op alle apparaten.

MARTIN


Beheerst het creatieve proces

Telefoon

0643 096215

Webdesingn in Assen

btw-id

NL 002107105B16

Adres

Nobellaan 195 9406AE Assen

KVK Drenthe

04079197

Copyright Martin Webdesign 2022 ©     Alle rechten voorbehouden